Politica site-ului

Informatii generale
7 Colorful Technology Europe are ca obiect principal de activitate comercializarea de electronice de ultima generatie, la preturi de producator.
Design-ul produselor este realizat in Uniunea Euro, software-ul este personalizat pentru nevoile din Romania. KMAX este producator de smartphone, tablete, smartwatch, bratari fitness, ochelari VR, produse Smart Home.
Livrarea comenzilor
KMAX este brand al companiei romanesti 7 Colorful Techonolgy Europe.
Produsele comercializate de catre 7 Colorful Techonolgy Europe sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid Fan Curier.

Livrarea este realizata de Fan Curier, iar compania 7 Colorful Technology Europe nu poate fi trasa la raspundere pentru eventuale intarzieri ale livrarilor, in special in perioade de promotii sau sarbatori (ex: Black Friday).
Termenul de livrare este de 24-48 ore lucratoare, in functie de destinatia fiecarui colet.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.
Comenzile cu valoare mai mare de 200 lei beneficiaza de livrare Gratuita.
Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 200 lei este de 15 lei.
Toate comenzile lansate pe site-ul ekmax.ro pana ora 12:00 vor fi livrate catre curier in ziua curenta. Orice comanda plasate pe site-ul ekmax.ro poate fi procesata in ziua urmatoare, in functie de volumul comenzilor si incarcarea curierilor.
Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de 7 Colorful Technology Europe beneficiaza de garantie pentru o perioada de 12-24 de luni de la data achizitiei.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Politica de retur
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Sos. de Centură nr. 27-28, Hala C1, Camera1, Sat Chiajna, Comuna Chiajna, Judet Ilfov  fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de 7 Colorful Technology Europe ne puteti contacta telefonic la numarul 0724371036.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Confidentialitate
Politica de confidentialitate promovata de 7 Colorful Technology Europe explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).

7 Colorful Technology Europe nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0724371036.

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.

In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0724371036 

Pentru contact ANPC click aici.

Pentru solutionarea litigiilor click aici.