was successfully added to your cart.

Cine este KMAX Romania?

By 3 decembrie, 2016Blog
KMAX ROMANIA

KMAX Romania este un brand producator si distribuitor de electronice grozave, cu software personalizat pentru România.

  • Brandul KMAX a venit in Romania in anul 2015. Astazi prezent in retelele de magazine offline cat si online.
  • Gama de produse KMAX Romania este diversificata (tablete, laptopuri, ceasuri smartwatch, telefoane mobile, ochelari VR, bratari fitness, produse smartHOME). Iata aici cel mai valoros smartphone al nostru: KMAX ONE
  • KMAX este un brand nou in Romania, dar cu experienta internationala. KMAX promite produse inovative si design indraznet, la preturi foarte bune, deoarece KMAX este fabricat in propria lui fabrica.
  • KMAX te ajuta sa iti schimbi telefonul prin programul buy back: Vino cu vechiul produs KMAX si primesti un discount la achizitia unui nou produs (aplicabil doar pentru anumite produse)
  • KMAX recompenseaza fidelitatea. Cu cat cumperi mai multe produse KMAX, cu atat vei primi discount pentru urmatoarele achizitii.
  • Brandul KMAX dispune de gama larga de accesorii, atat pentru telefon (huse, casti, cabluri USB inteligente) cat si pentru tine sau casa ta: Camere de actiune accesibile, becuri si veioze cu boxa si control de pe telefon.

Scopul KMAX este sa ajute oamenii sa devina independenti, sa creada in ei insisi, sa se poata distra si sa fie mai aproape unii de ceilalti.

„Viata este despre experiente!”

Stai aproape de noi pe:

Facebook pentru noutati

Instagram pentru poze grozave

Google Plus Noutati si recenzii

Canalul de Youtube pentru recenzii

Linkedin pentru noutati despre comapnie

Alte articole pe Blog pentru continut de valoare

KMAX Logo

slide1

KMAX ROMANIA